Аукціон “Пул активів ПАТ «Промінвестбанк», АТ «МР БАНК» та АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ», що складається з прав вимоги за кредитними договорами субєктів господарювання та дебіторської заборгованості, а саме: активи ПАТ «Промінвестбанк»: права вимоги за кредитними договорами юридичних осіб 56, 20-1845 2-1 та дебіторська заборгованість юридичної особи за РКО, активи АТ «МР БАНК»: права вимоги за договорами про відкриття кредитних ліній 02-B 13 122 КЛ-КБ від 22 03.2013, 51-Н 08 від 22.04.2008, 06-Н 13 37 ЮО від 23.07.2013, укладеними з юридичними особами та дебіторська заборгованість юридичної особи, активи АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ»: права вимоги за кредитними договорами юридичних осіб 003-2017 від 21.03.2017, 022-2019 від 12.11.2019, 019-2018 від 03.12.2018, 005-2020 від 19.03.2020, 005-2018 від 24.04.2018, 017-2018 від 09.11.2018, 002-2019 від 19.02.2019, 008-2020 від 04.06.2020, 014-2018 від 14.08.2018, 013-2020 від 15.10.2020, 007-2019 від 06.05.2019, 004-2016 від 21.12.2016, 954 від 30.11.2006, 003-2014 від 05.03.2014, 936 від 22.05.2006, 966 від 30.05.2007, дебіторська заборгованість за договорами 28046, 28078, 8163, 28325.1, 7967, 8495, 8466, 9079, 8207 2, 28000, б н, 189, інша дебіторська заборгованість за векселем простим.”

Наприклад, Ви оплачуєте гривневою карткою покупку за кордоном у доларах США – у цьому випадку банк конвертує гривню за цим курсом. 11 серпня НБУ визнав банк «Земельний капітал» неплатоспроможним у зв’язку з невиконанням зобов’язань перед вкладниками та іншими кредиторами через недостатність коштів. Більшість з них є фігурантами кримінальних проваджень за фактами фіктивного підприємництва з метою легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

банк земельний капітал

Банк в основному спеціалізується на роботі з підприємствами, для яких надає широкий спектр банківських послуг. Курс конвертації валют за картками відрізняється від безготівкового (онлайн) курсу тим, що перший використовується для торгових операцій (конвертація при купівлі товару), а другий для неторгових операцій (купівля/продаж валюти). Та джерел третіх осіб, які мають право збирати, обробляти та передавати дані згідно з законодавством України. Машинні алгоритми VKURSI розпізнають та знаходять судові документи в яких згадується компанія по назві та коду ЄДРПОУ. Редакція не несе відповідальності за факти та оціночні судження, оприлюднені у рекламних матеріалах. Згідно з українським законодавством відповідальність за зміст реклами несе рекламодавець.

В якому регіоні зареєстровано АТ «КБ „ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ“»?

Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди “ukrinform.ua”. Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець. За даними ФГВФО, загальна сума гарантованих виплат склала 392 млн грн або майже 94% від нарахованої суми, яка підлягає відшкодуванню. Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» фінансова звітність підприємств не становить комерційної таємниці, не є конфіденційною інформацією та не належить до інформації з обмеженим доступом, крім випадків, передбачених законом. Правління НБУ ухвалило рішення віднести банк “Земельний капітал” до категорії неплатоспроможних – у зв’язку з невиконанням у встановлений договором або визначений законодавством строк своїх зобов’язань перед вкладниками та іншими кредиторами через недостатність коштів.

банк земельний капітал

“Віднесення банку до категорії неплатоспроможних жодним чином не впливає на стабільність банківського сектору України, який на сьогодні є стійким”, – додали в НБУ. Зазначається, що 1 липня правління НБУ ухвалило рішення про віднесення “Земельного капіталу” до категорії проблемних у зв’язку з порушенням ним нормативів ліквідності. Національний банк України (НБУ) погодив колишньому міністру вугільної промисловості Віктору Тополову і його дружині Олені Тополовій придбання 100% банку “Земельний капітал” (Дніпро), повідомляється на веб-сайті регулятора. Банк «Земельний Капітал» був зареєстрований НБУ 31 січня 1994 (реєстраційний № 236) і являє собою банк універсального типу. Земельний Капітал має в своєму розпорядженні пакет необхідних ліцензій для здійснення банківських операцій. За цими курсами можна обміняти валюту в онлайн кабінеті банку, зазвичай операція проводиться з однієї картки на іншу. Наприклад, при купівлі долара США клієнт оплачує гривневу картку, а валюту отримує на доларову картку.

Реальні зарплати зросли чи впали? Залежить від професії

Вкладники банку «Земельний капітал», які ще не отримали гарантоване відшкодування, можуть це зробити, звернувшись до будь-якого відділення банків – агентів Фонду. Для отримання коштів вкладникам необхідно мати з собою паспорт або інший документ, який посвідчує особу, та реєстраційний номер облікової картки платника податків. Відомості щодо аналізу/оцінки фінансових показників юридичних осіб носять виключно інформаційний характер, не призначені для використання при прийнятті бізнес- або будь-яких інших рішень запитувачем інформації та можуть відрізнятися від реальних фінансових показників. Компанія не несе відповідальності за будь-які збитки, яких зазнав Користувач, пов’язані із використанням інформації. Вкладники, розмір вкладів яких не перевищує гарантовану Фондом гарантування вкладів фізичних осіб суму в 200 тис грн, отримають свої кошти у повному обсязі – це близько 70% вкладників банку.

банк земельний капітал

Отримала вищу освіту в Київському державному економічному університеті за спеціальністю «Інформаційні системи в менеджменті».

Продукти Банку Земельний Капітал

“З моменту віднесення банку до категорії проблемних фінансовий стан та показники банку погіршилися, обсяг високоліквідних активів зменшився до критичного рівня, що призвело до виникнення невиконаних платежів клієнтів. При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові, крім того, цитування перекладів матеріалів іноземних ЗМІ можливе лише за умови гіперпосилання на сайт ukrinform.ua та на сайт іноземного ЗМІ.

  • З 1997 по 2016 роки працювала на керівних посадах в АКБ «Легбанк», ВАТ КБ «Надра», АТ «Банк Богуслав», ВАТ «Перший Інвестиційний Банк», ПАТ «СЕБ Банк», ВАТ «Банк інвестицій та заощаджень».
  • За даними ФГВФО, загальна сума гарантованих виплат склала 392 млн грн або майже 94% від нарахованої суми, яка підлягає відшкодуванню.
  • Банк в основному спеціалізується на роботі з підприємствами, для яких надає широкий спектр банківських послуг.
  • Згідно Закону України “Про захист персональних даних” індивідуальний податковий номер (ІПН) керівника, засновників та бенефіціарів компанії являється персональною інформацією.
  • Якщо дані по компанії некоректно, або з помилкою внесені до першоджерела, рекомендуємо звертатися до розпорядника інформації, ми не можемо вносити зміни до державних реєстрів.
  • Далі алгоритм вичитує власників ТМ, авторського права, корисних моделей, порівнює ці дані з даними ЄДР і якщо назва компанії або ПІБ співпадають, додає інформацію в досьє.

Готівкові кошти з рахунків клієнтів банку отримувались фізичними особами на підставі виданих їм довіреностей. Далі алгоритм вичитує власників ТМ, авторського права, корисних моделей, порівнює ці дані з даними простокредит ЄДР і якщо назва компанії або ПІБ співпадають, додає інформацію в досьє. В даному випадку система використовує публічну інформацію з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців.

Торги замовника АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ” в Prozorro.Sale

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж об’єкт незавершеного будівництва – комплекс будівель і споруд заводу з переробки кукурудзи на біоетанол, що перебуває на балансі АТ «КБ «Земельний капітал». За результатами аналізу документів стосовно клієнтів банку виявлено критерії операцій з ознаками фіктивності, а також ознаки пов`язаності між собою цих юридичних осіб. За результатами аналізу документів виявлено, що копії видаткових касових ордерів містять інформацію про недійсні паспорти окремих фізичних осіб, у яких закуповувався металобрухт.

Дані в системі VKURSI є похідними від інформації, яка отримана з офіційних відкритих джерел. При цьому лише в 20% судових документів наявний код ЄДРПОУ компанії + назва, в 5% вказують тільки ЄДРПОУ, а в 75% вказують тільки назву. Матеріали з плашкою СПЕЦПРОЄКТ та ЗА ПІДТРИМКИ також є рекламними, проте редакція бере участь у підготовці цього контенту і поділяє думки, висловлені у цих матеріалах. За даними банку “Земельний капітал”, колишній міністр вугільної промисловості Віктор Тополов з дружиною Оленою планують купити 99,99% акцій цієї фінустанови. Компанія АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ” зареєстрована за юридичною адресою
Україна, 49101, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ПРОСПЕКТ ПУШКІНА, будинок 15. Керівником компанії є Міхно Сергій Семенович.

Дані про компанію АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ”

Чистий прибуток банку “Земельний Капітал” на 1 липня склав 843,6 тис. З 1997 по 2016 роки працювала на керівних посадах в АКБ «Легбанк», ВАТ КБ «Надра», АТ «Банк Богуслав», ВАТ «Перший Інвестиційний Банк», ПАТ «СЕБ Банк», ВАТ «Банк інвестицій та заощаджень». Це курси, які банк використовує під час обміну у касах відділень. Якщо Вас зацікавив лот, але не влаштовує зазначена ціна, Ви можете оформити зустрічну заявку. Тому присутня ймовірність, що – це різні особи в яких на 100% співпадає ПІБ. Будуйте ланцюжки пов’язаних компаній, групуйте об’єкти на карті за своїми критеріями.

  • Окрім цього, контролюючі органи можуть вносити зміни в план-графік перевірок, наприклад ДФСУ в минулому році змінювала план щомісяця.
  • Це курс, за яким банк здійснює обмін валюти під час оплати карткою, якщо картка відповідає валюті платежа.
  • Тому присутня ймовірність, що – це різні особи в яких на 100% співпадає ПІБ.
  • Редакція не несе відповідальності за факти та оціночні судження, оприлюднені у рекламних матеріалах.
  • Правління НБУ ухвалило рішення віднести банк “Земельний капітал” до категорії неплатоспроможних – у зв’язку з невиконанням у встановлений договором або визначений законодавством строк своїх зобов’язань перед вкладниками та іншими кредиторами через недостатність коштів.

Матеріали з плашкою PROMOTED та НОВИНИ КОМПАНІЙ є рекламними та публікуються на правах реклами. У регуляторі пояснили, що частка фінустанови становила 0,04 % від чистих активів платоспроможних банків. Банк “Земельний капітал” віднесений до категорії неплатоспроможних рішенням Правління НБУ від 11 серпня 2021 року.

ФГВФО шукає покупців на активи банків-банкрутів на 1,5 млрд грн

Збанкрутілий «Земельний капітал» став 100-м банком в управлінні ФГВФО. Фактори сформовані з урахуванням норм законів/розпоряджень/постанов/листів та критеріїв і рекомендацій НБУ, Мінфіну, ДФСУ та постійно доповнюються. Унікальний аналітичний модуль комплексної перевірки компанії та аналізу факторів на які варто звернути увагу. банк земельний капітал Клієнти із більшими обсягами вкладів отримають відшкодування в межах суми, яку гарантує ФГВФО. «Земельний капітал» — це комерційний банк з українським капіталом, головний офіс розташовано в м. Окрім цього, контролюючі органи можуть вносити зміни в план-графік перевірок, наприклад ДФСУ в минулому році змінювала план щомісяця.

9 років стабільної роботи на ринку банківських послуг Дніпропетровського регіону. Головним досягненням банк вважає зростаючу щорічно довіру клієнтів. Так, приміром, ріст внесків населення за останні пару років виріс у три рази. Дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 120,9 млн грн, цінні папери – за 549,9 млн грн. Курси MasterCard/Visa використовуються для торгівельних операцій (конвертація при купівлі товару), якщо використовується екзотична валюта, з якою банк не працює. В інших випадках використовується курс конвертації валют за картками.

Аналізує нові судові документи та додає їх до “Зведеного судового досьє”.

Власником банку «Земельний капітал» є ексміністр вугільної промисловості, колишній народний депутат Віктор Тополов (94,426%). Також виявлено факт, що дві особи у період здійснення фінансових операцій щодо закупівлі у них металобрухту, уже були померлими. Зручна, візуальна карта дозволяє легко знаходити афілійовані компанії як за прямими, так і за не прямими ознаками. В декілька кліків будуть встановлені ймовірні зв’язки між конкретними особами та компаніями, глибина аналізу більше 50 афілійованих вузлів. АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ” був на другому місці серед 10 збиткових банків за підсумками першого півріччя 2021 року – (–53 млн грн). Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці. Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

  • Чистий прибуток банку “Земельний Капітал” на 1 липня склав 843,6 тис.
  • Позитивні зміни стосуються високого рівня захищеності активів власним капіталом, висока питома вага депозитного портфеля, правильно підібрана валютна структура кредитного портфеля, високий рівень фінансової прозорості, що в сукупності підвищує ліквідність та покращує фінансово-господарську діяльність банку.
  • В даному випадку система використовує публічну інформацію з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців.
  • “Правління НБУ ухвалило рішення віднести АТ “КБ “Земельний Капітал” до категорії неплатоспроможних у зв’язку з невиконанням у встановлений договором або визначений законодавством України термін своїх зобов’язань перед вкладниками та іншими кредиторами через недостатність коштів”, – зазначено у повідомленні.
  • Банк “Земельний капітал” віднесений до категорії неплатоспроможних рішенням Правління НБУ від 11 серпня 2021 року.
  • НБУ має право звернутися до банку з окремим запитом для отримання відомостей про зв’язки клієнтів та їх контрагентів із державою-агресором.

За 8 місяців року «Земельний капітал» отримав майже майже 195 млн грн збитків. Держаудитслужба ініціює повернення прибутку в ціну військових контрактів за період 2022-го – першої половини 2023 р. Відповідне рішення затверджено постановою правління НБУ №400-рш/БТ від 11 серпня 2021 року. Як зазначається на сайті банку, станом на 1 січня 2021 року, власником істотної участі у розмірі 94,42% акцій банку був Віктор Тополов. За підсумками роботи шести місяців чистий прибуток банку склав 843,6 тис.

Який ЕГРПОУ компанії АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ” ?

Умовні позначення дозволять миттєво виявити – кількість вузлів, зв’язки з компаніями банкрутами, компаніями які зареєстровані на окупованих територіях, компаніями які включені в список санкцій або згадуються в кримінальних справах. Результат – система формує зведене судове досьє на компанію, яке дозволяє за лічені хвилини проаналізувати судові документи в яких згадується компанія, навіть якщо їх 1000 та зрозуміти їх суть або виявити ймовірні ризики. Згідно зі статтею 58 ЗУ “Про банки і банківську діяльність” власники істотної участі в банку повинні вживати своєчасних заходів для запобігання настання неплатоспроможності банку. Однак єдиний власник АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ” не надав фінансової підтримки банку”, – пояснили в НБУ.

Фонд гарантування вкладів виплатив вкладникам збанкрутілого банку «Земельний капітал» 392 млн грн гарантованого відшкодування. Зведені дані та аналітична інформація в Системі має виключно інформаційний характер. Користувач використовує зведені дані та аналітичну інформацію для прийняття будь-яких рішень виключно на власний розсуд і Компанія не несе жодної відповідальності за наслідки використання цих даних та аналітичної інформації. Позитивні зміни стосуються високого рівня захищеності активів власним капіталом, висока питома вага депозитного портфеля, правильно підібрана валютна структура кредитного портфеля, високий кредит терміново на карту рівень фінансової прозорості, що в сукупності підвищує ліквідність та покращує фінансово-господарську діяльність банку. Відомості щодо аналізу та оцінки фінансових показників діяльності юридичної особи надаються Системі VKURSI на основі договорів з особами, які мають право збирати, обробляти та передавати таку інформацію згідно з законодавством України. За кодом ОКПО в нашому каталозі містяться дані про фаундерів і тих, хто має право підпису, прізвища, імена та по батькові цих людей. У повній версії системи знаходяться судові рішення по цій компанії, дані з податкового реєстру і статутний капітал компанії.

関連記事

  1. Новости Херсонской области 23 июля…

  2. Кредит онлайн на карту 2024 Украина…

  3. Новые МФО Украины 2024 ᐈ Все самые …

  4. Ооо мкк всегда заем отзывы Срочный …

  5. PPC Specialist в ТОВ “Укр Кре…

  6. Взяти кредит онлайн на карту в Укра…

コメント

  1. この記事へのコメントはありません。

  1. この記事へのトラックバックはありません。

CAPTCHA